VERZENDING EN LEVERING

Benieuwd naar hoe wij verzenden en leveren?

RUBBELLA gaat uiterst zorgvuldig te werk bij de registratie en verwerking van bestellingen. Er wordt altijd geleverd conform de door jou gekozen leveringswijze en het opgegeven adres.

RUBBELLA streeft ernaar om bestellingen zo snel mogelijk en op volgorde van binnenkomst af te handelen. We streven ernaar om binnen 24 uur tot 5 werkdagen na bevestiging van een bestelling te leveren, tenzij anders overeengekomen. Hoewel we ernaar streven om binnen de gestelde termijn te leveren, kan vertraging ontstaan door onverwachte gebeurtenissen.

Bij Rubbella wordt het afval geminimaliseerd. Hier doen wij aan Recycling! Een ontvangen envelop kan prima voor een tweede keer gebruikt worden. Ook het verpakkingsmateriaal van latex rollen of schoenendozen wordt gebruikt als verzendmateriaal. Zonde om weg te gooien! Als je iets retour moet sturen, gebruik hiervoor dan gerecycled materiaal, zo denk je samen met Rubbella aan een beter Milieu.

Uiteraard worden alle artikelen discreet verzonden!

Voordat je een bestelling plaatst, word je geïnformeerd over de verwachte levertermijn.
Indien je je e­-mailadres hebt geregistreerd, ontvang je na het plaatsen van een bestelling een bevestiging per email, met daarin de verwachte levertermijn.
Tegenwoordig worden alle bestellingen verzekerd verzonden bij Rubbella. Geen worries, jij betaald hiervoor niets extra’s, maar bent wel zeker dat je investering niet verloren gaat!Wel wordt er van je verlangt dat je het juiste email adres verstrekt bij je bestelling, zo kun je netjes je pakket volgen en weet je wanneer je het kunt verwachten of ophalen.Voor retour gezonden pakketten worden opnieuw verzendkosten gerekend + €3,50 aan administratie kosten, na ontvangst van deze betaling wordt je bestelling op nieuw verstuurd. Check dus ook je spam zodra je een bestelling hebt gedaan. Meestal worden pakketten nog dezelfde of de volgende dag verzonden.

Raakt je bestelling zoek of heb je niets ontvangen, kan ik pas na 14 dagen actie ondernemen, dit is helaas het regeltje van post.nl

Je snapt natuurlijk dat ik bij elke zending een gebedje doe dat alles goed aankomt, maar het kan ook een keertje mis gaan… Niet getreurd, je bent dus verzekerd!

Hieronder valt niet: het niet afhalen van je pakket of het foutief opgeven van je adres, let dus goed op je mail en typ fouten!

Als je bestelling niet op de geplande datum aankomt, neem dan contact op met RUBBELLA via +31(0)6 23 666 580 of via e-mailadres info@rubbella.nl
Voor pakketten die na meerdere pogingen niet afgeleverd kunnen worden, of die niet worden opgehaald, behoudt RUBBELLA zich het recht voor om €15,- aan door ons gemaakte kosten in rekening te brengen.Alle bestellingen worden verzonden met Myparcel en PostNL.

LATEX OUTFITS MET DE PERFECTE FIT