Verzending en Levering

RUBBELLA gaat uiterst zorgvuldig te werk bij de registratie en verwerking van bestellingen en streeft ernaar om je bestelling af te leveren op een woonadres in Nederland, overeenkomstig de door jou gekozen leveringswijze. Helaas kunnen wij niet leveren op de BES­eilanden. Je eerste bestelling wordt altijd bezorgd op je woonadres.

RUBBELLA streeft ernaar om bestellingen zo snel mogelijk en op volgorde van binnenkomst af te handelen. We streven ernaar om binnen 24 uur tot 5 werkdagen na bevestiging van een bestelling te leveren, tenzij anders overeengekomen. Hoewel we ernaar streven om binnen de gestelde termijn te leveren, kan vertraging ontstaan door onverwachte gebeurtenissen. Mocht de levering onverhoopt niet binnen 30 dagen plaatsvinden, kun je de bestelling annuleren.

Voordat je een bestelling plaatst, word je geïnformeerd over de verwachte levertermijn. Indien je je e­ mailadres hebt geregistreerd, ontvang je na het plaatsen van een bestelling een bevestiging per e­mail, met daarin de verwachte levertermijn. Als je bestelling niet op de geplande datum aankomt, neem dan contact op met RUBBELLA via +31(0)6 23 666 580 of via e­mailadres info@rubbella.nl

Voor pakketten die na meerdere pogingen niet afgeleverd kunnen worden, of die niet worden opgehaald, behoudt RUBBELLA zich het recht voor om €7,­ aan door ons gemaakte kosten in rekening te brengen.

Alle bestellingen worden verzonden met Post.nl

post.nl

post.nl