VERZENDING EN LEVERING

Benieuwd naar hoe wij verzenden en leveren?

RUBBELLA gaat uiterst zorgvuldig te werk bij de registratie en verwerking van bestellingen. Er wordt altijd geleverd conform de door jou gekozen leveringswijze en het opgegeven adres.

RUBBELLA streeft ernaar om bestellingen zo snel mogelijk en op volgorde van binnenkomst af te handelen. We streven ernaar om binnen 24 uur tot 5 werkdagen na bevestiging van een bestelling te leveren, tenzij anders overeengekomen. Hoewel we ernaar streven om binnen de gestelde termijn te leveren, kan vertraging ontstaan door onverwachte gebeurtenissen.

Bij Rubbella wordt het afval geminimaliseerd. Hier doen wij aan Recycling! Een ontvangen envelop kan prima voor een tweede keer gebruikt worden. Ook het verpakkingsmateriaal van latex rollen of schoenendozen wordt gebruikt als verzendmateriaal. Zonde om weg te gooien! Als je iets retour moet sturen, gebruik hiervoor dan gerecycled materiaal, zo denk je samen met Rubbella aan een beter Milieu.

Uiteraard worden alle artikelen discreet verzonden!

Voordat je een bestelling plaatst, word je geïnformeerd over de verwachte levertermijn.
Indien je je e­-mailadres hebt geregistreerd, ontvang je na het plaatsen van een bestelling een bevestiging per email, met daarin de verwachte levertermijn.
Als je bestelling niet op de geplande datum aankomt, neem dan contact op met RUBBELLA via +31(0)6 23 666 580 of via e-mailadres info@rubbella.nl
Voor pakketten die na meerdere pogingen niet afgeleverd kunnen worden, of die niet worden opgehaald, behoudt RUBBELLA zich het recht voor om €15,- aan door ons gemaakte kosten in rekening te brengen.Alle bestellingen worden verzonden met Myparcel en PostNL.

LATEX OUTFITS MET DE PERFECTE FIT