Retouren en ruilen

RETOUREN EN RUILEN

Wil je een artikel retourneren of ruilen?

Retouren en Ruilen

Mocht je niet tevreden zijn over het product, wat uiteraard kan gebeuren, neem dan schriftelijk contact met ons op. De door jouw ontvangen bestelling kan binnen 7 werkdagen na levering geretourneerd of geruild worden, met uitzondering van de op maat gemaakte artikelen. Ondergoed, slips, strings, handschoenen en sokken nemen wij vanuit hygiënisch oogpunt niet retour.

De latex kleding of accessoires zullen volledig aan je gecrediteerd worden, op voorwaarde dat alle artikelen worden teruggezonden in dezelfde staat als waarin zij verkeerden bij ontvangst. Dit houdt in dat de artikelen niet beschadigd, vuil, gewassen, gewijzigd of gedragen (anders dan het passen van het artikel) mogen zijn en dat etiketten of prijskaartjes niet zijn verwijderd.

Bedenk wel dat wij hygiëne hoog in het vaandel hebben staan. Gebruikte latex kleding en of accessoires worden niet gecrediteerd.

Stuur altijd in overleg met Rubbella het product retour. Je neemt schriftelijk contact met ons op door ons contactformulier in te vullen.

De gemaakte verzendkosten voor het retour sturen zijn voor je eigen rekening.

 

Artikelen vanuit de SALE worden niet gecrediteerd, mocht je toch een SALE artikel willen retouren, ontvang je voor dit aankoop bedrag een tegoedbon.

Lees voor het volledige retourbeleid mijn algemene voorwaarden.

LATEX OUTFITS MET DE PERFECTE FIT