RUBBELLA WEBSHOP

Ontmoet Wendy, de oprichtster van Rubbella. Als creatieve dame was zij op jonge leeftijd al met verschillende materialen aan het knutselen. Toen ze in 2005 het materiaal latex (rubber) ontdekte had ze haar droom(baan) gevonden. Latex is een materiaal met zoveel verschillende mogelijkheden waar je ongelofelijk mooie dingen van kunt creëren, voor haar is niets onmogelijk of te gek.

Nu inmiddels heel wat jaren later is Rubbella uitgegroeid tot een bedrijf, waar een ieder terecht kan voor latex kleding, verzorging en een grote collectie schoenen.

Met uitzondering van de gedompelde collectie, wordt alles door Wendy zelf ontworpen en gemaakt. Zij is je enige en rechtstreekse aanspreekpunt, nadat in een persoonlijk gesprek al je wensen duidelijk zijn geworden, wordt je door haar opgemeten. Door deze methode is de kans op fouten uitgesloten. Zo heb jij de zekerheid dat alles perfect zit en dat al je wensen correct worden uitgevoerd.

Bij Wendy krijg je waar voor je geld. Full-time streeft zij naar perfectie en dat zie je terug in haar product, de kwaliteit en de service die ze levert.

Wendy werkt met een strakke planning en probeert alle opdrachten binnen 1- 3 weken af te werken. De vraag naar haar expertise wordt steeds groter.

Rubbella biedt de mogelijkheid om privé bij haar te winkelen, Ben je er nog niet helemaal uit wat je wilt, heb je assistentie nodig tijdens het shoppen of ben je bang dat het niet past? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan haar showroom en kom gezellig onder het genot van een kopje koffie of thee de uitgebreide collectie bewonderen! Dit natuurlijk met de intentie om ook daadwerkelijk iets te kopen. Het zou zonde zijn als je Wendy van haar schaarse productie tijd berooft 😉

LATEX OUTFITS MET DE PERFECTE FIT