RUBBELLA webshop

Ontmoet Wendy, de oprichtster van Rubbella. Als creatieve dame was zij op jonge leeftijd al met verschillende materialen aan het knutselen. Toen ze in 2005 het materiaal latex (rubber) ontdekte had ze haar droom(baan) gevonden. Latex is een materiaal met zoveel verschillende mogelijkheden  waar je ongelofelijk mooie dingen van kunt creëren, voor haar is niets onmogelijk of te gek.

Nu inmiddels heel wat jaren later is Rubbella uitgegroeid tot een bedrijf, waar een ieder terecht kan met zijn of haar specifieke kledingwensen.

Met uitzondering van een standaard collectie geïmporteerd uit Engeland, wordt alles door Wendy zelf ontworpen en gemaakt. Zij is je enige en rechtstreekse aanspreekpunt, nadat in een persoonlijk gesprek al je wensen duidelijk zijn geworden, wordt je door haar opgemeten. Door deze methode is de kans op fouten zeer gering. Zo heb jij de zekerheid dat alles perfect zit en dat al je wensen correct worden uitgevoerd.

Wendy doet er alles aan om jou waar te geven voor je geld. Full-time streeft zij naar perfectie en dat zie je terug in haar product, de kwaliteit en de service die ze levert.

Bij Rubbella wordt het afval geminimaliseerd. Hier doen wij aan Recycling! Een ontvangen envelop kan prima voor een tweede keer gebruikt worden. Ook het verpakkingsmateriaal van latex rollen of schoenendozen wordt gebruikt als verzendmateriaal. Zonde om weg te gooien! Als je iets retour moet sturen, gebruik hiervoor dan gerecycled materiaal, zo denk je samen met Rubbella aan een beter Milieu.

Uiteraard worden alle artikelen discreet verzonden!

 Rubbella biedt ook de mogelijkheid om privé bij haar te winkelen, Ben je er nog niet helemaal uit wat je wilt, heb je assistentie nodig tijdens het shoppen of ben je bang dat het niet past? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan haar showroom en kom gezellig onder het genot van een kopje koffie of thee de uitgebreide collectie bewonderen!

Ambachtstrjitte 1 |9269 PT | Feanwâlden

+31(0)6 2366 6580