MADE TO MEASURE

Ben je opzoek naar een outfit met de perfecte fit? Dan ben je bij Rubbella aan het juiste adres.

Met haar jaren lange ervaring in maatwerk, maakt Wendy jouw keuze speciaal op maat!

Bij made to measure wordt je volledige lichaam van top tot teen opgemeten en omgezet in een uniek patroon, speciaal voor jou.

Heb je afwijkende maten of past confectiekleding vrijwel nooit of zit het niet naar wens? Dan is Made to measure (op maat gemaakt) iets voor jou.

Elk kledingstuk kan door Wendy gemaakt worden, zij is echter niet een productiebedrijf en heeft maar twee handjes om alles te creëren. Designs van andere websites kunnen door haar geweigerd worden. Een exact kopie van een andere designer werkt Wendy niet aan mee. Maar bespreek je wensen, er is van alles mogelijk en de creativiteit is nog lang niet uitgeput.

Na het maken van een afspraak meet ik je volledig op en wordt jouw favoriete kledingstuk, gekozen van mijn website binnen 1-3 weken gemaakt.

Heb je niet de mogelijkheid om langs te komen, maar wil je wel een kledingstuk op maat gemaakt hebben, neem dan contact op, door middel van een uitgebreid maten formulier met uitleg assisteer ik je bij het nemen van de juiste maten.

LATEX OUTFITS MET DE PERFECTE FIT