FAQ

Natuurlijk! Rubbella heeft een kleine showroom met een enorme voorraad, na het maken van een afspraak van Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur ben je van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie of thee de ruime collectie te bewonderen! (ik werk alleen op afspraak!)

Je ziet inderdaad maar weinig mannenkleding online, dit komt omdat de meeste artikelen voor de man op maat gemaakt worden en ik de privacy van mijn klanten respecteer. Uiteraard worden er enorm veel mannencreaties door mij gemaakt, die op feesten wel weer te bewonderen zijn.

Waar deze theorie vandaan komt is mij een raadsel? Dit is absoluut niet waar! Latex scheurt niet op de naden, bij Rubbella wordt er vakkundig gelijmd met lijm die de naden vulkaniseerd (ze versmelten met elkaar) als latex scheurt, gebeurt dit vaak door ruw gebruik, hetzij lange nagels of scherpe sieraden. Of het nu het latex is van de beste producent FourDrubber of van een bedrijf wat zijn latex dompeld, bij onoordeelkundig gebruik zal alle latex scheuren.

Jammer genoeg wel! Ook zijn er verzorgingsmiddelen op de markt gebracht die speciaal voor latex onderhoud zijn bedoeld, maar die niet goed voor je latex kleding zijn! (Helaas kan ik hier online geen uitspraak over doen) Rubbella geeft geen garantie op kledingstukken die onoordeelkundig zijn behandeld. Voor goed en veilig onderhoud raad ik de RUBBELLA Pure en BeGLOSS producten aan.

Met meer dat 20.000 likes op Facebook en 50.000 op Instagram, is het voor mij niet meer bij te houden wie er allemaal bevriend willen zijn. Mijn privéprofiel houd ik privé en ik beantwoord graag je vraag als je de moeite neemt om deze rechtstreeks te sturen. Ik heb geen tijd om de hele dag te chatten met iedereen, wie moet er anders alle latex creaties maken?

Mijn privé naam (Wendy Postma) plus het adres staat als afzender op het pakket, dus geen RUBBELLA!

Er wordt ten alle tijden discreet verzonden, hetzij in een bruine envelop of gerecycled materiaal, denk aan bruin papier of een doosje, waar uiteraard niets raars op staat.

Rubbella streeft er na om er voor te zorgen dat je de volgende dag al van je bestelling kunt genieten! Is het echter niet op voorraad of moet het speciaal gemaakt worden, houd dan rekening met de vermelde levertijd bij het product. Iets wat voor 15.00 uur besteld is, gaat nog dezelfde dag met de post mee.

Mijn voorkeur gaat uit om latex niet te chloreren, na dit proces is de structuur van het latex dusdanig veranderd waardoor reparaties of aanpassingen niet meer mogelijk zijn en de aantrekkelijke glans van latex verdwenen is. Echter heb ik een extern bedrijf die jouw latexkledingstuk tegen een bepaald tarief wel wil chloreren. Het is dus wel mogelijk!

Nee, helaas… Zoals je ziet doe ik 95% van het modellenwerk zelf, dit om kosten te besparen. De Fotograaf is mijn man (Jan) en de overige modellen die je ziet zijn reeds klant of hele goede vriendinnen. Helaas heb ik niet het budget om iedereen van gratis latexkleding te voorzien.

    Contact wil ik:

    Ben je geïnteresseerd in mijn product of heb je een specifieke wens voor een latex design? Neem contact op via telefoon of e-mail en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Ik ben werkzaam van maandag tot en met zaterdag van 10.00 – 17.00 uur.

    Telefoon: +31(0)623666580

    Email: rubbella@rubbella.nl

    LATEX OUTFITS MET DE PERFECTE FIT