Betalingen

Je kunt je artikelen op meerdere hieronder aangegeven wijzen betalen.

iDEAL_96x96

iDEAL

iDEAL werkt direct samen met tien grote banken in Nederland: ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, Regiobank, Friesland Bank, Triodos, ASN Bank, Van Lanschot, en Knab. Nadat je iDEAL hebt gekozen als betaalwijze wordt de eigen bank geselecteerd. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten.

Overboeking

Een overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internet bankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen. Via de eigen vertrouwde bankomgeving kan je een betaling aan Rubbella voldoen.

visa_mastercard_2

Creditcard

Creditcard is vrijwel de bekendste methode voor het doen van betalingen met wereldwijde dekking. Doordat we onder andere de bekende merken Mastercard en Visa ondersteunen, zorgt dit direct voor vertrouwen.

bancontactlogo

Mister Cash

Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on­ als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Mister Cash zijn gegarandeerd en lijken daarmee sterk op iDEAL in Nederland. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Mister Cash verreweg de populairste manier van betalen in België.

PayPal Logo

PayPal

In enkele klikken kunt je betalingen doen via een bankoverschrijving, creditcard of het PayPal­saldo. Het enige wat de je nodig hebt om bij Rubbella te kunnen betalen, is een e­mailadres. Eén van de redenen om PayPal te gebruiken is veiligheid. PayPal geeft je een extra vorm van bescherming bij het betalen door je financiële­ en privé gegevens ook daadwerkelijk privé te houden. De personen waar je geld naar overmaakt krijgen jouw bank­ of creditcard gegevens niet te zien. En omdat jouw gegevens veilig zijn opgeslagen, hoeft je deze ook nergens ­ online of openbaar ­ in te voeren.

Contant

Wil je je product graag afhalen en contant betalen? Dat kan, neem contact op met Rubbella voor het maken van een afspraak, je kunt je betalingen contant bij ons voldoen, let op, wij hebben geen pinautomaat!!!