BETALINGEN

iDeal

iDEAL werkt direct samen met tien grote banken in Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Nadat je iDEAL hebt gekozen als betaalwijze wordt de eigen bank geselecteerd. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten.

Creditcard

Creditcard is vrijwel de bekendste methode voor het doen van betalingen met wereldwijde dekking. Doordat we onder andere de bekende merken Mastercard en Visa ondersteunen, zorgt dit direct voor vertrouwen. Houdt er rekening mee dat er bijkomende kosten zijn op het moment dat je betaald met creditcard. Dit is te zien op het moment dat je de bestelling gaat afrekenen met creditcard.

Mister Cash

Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on­- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Mister Cash zijn gegarandeerd en lijken daarmee sterk op iDEAL in Nederland. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Mister Cash verreweg de populairste manier van betalen in België.

Apple Pay

Apple Pay is een mobiele betalingsdienst ontwikkeld door Apple Inc. waarmee gebruikers kunnen betalen met een geschikt Apple-apparaat dat gekoppeld is aan een credit- of debetkaart. Apple Pay vereist geen speciale eigen betaalautomaten, maar werkt op alle bestaande betaalterminals die contactloos betalen ondersteunen.

PayPal

In enkele klikken kun je betalingen doen via een bankoverschrijving, creditcard of het PayPal­saldo. Het enige wat de je nodig hebt om bij Rubbella te kunnen betalen, is een e­mailadres. De personen waar je geld naar overmaakt krijgen jouw bank­ of creditcard gegevens niet te zien. En omdat jouw gegevens veilig zijn opgeslagen, hoeft je deze ook nergens­ online of openbaar­ in te voeren. Houdt er rekening mee dat er bijkomende kosten zijn op het moment dat je betaald met paypal. Dit is te zien op het moment dat je de bestelling gaat afrekenen met paypal.

Sofort

Wanneer je als klant kiest om via SOFORT Banking te betalen, wordt je doorverwezen naar de online bankomgeving van SOFORT Banking. Hier kies je het land van herkomst en je bank. Je logt in met je gegevens die je ook gebruikt voor je eigen online bankomgeving en je krijgt een overzicht van je rekening te zien. Daarna kies je vanuit welke rekening je de betaling wilt voldoen. Wanneer de betaling is bevestigd, word je teruggestuurd naar de website. Rubbella ontvangt direct terugkoppeling over de status van de betaling.

Belfius

Bij een betaling via de Belfius Pay Button kan je de betaling voldoen via internetbankieren of de smartphone app. Bij betaling via de app wordt een QR-code gescand, waarmee de betaalgegevens direct ingevuld worden en de transactie alleen nog maar verstuurd hoeft te worden. Via Belfius Direct Net gebruik je een kaartlezer om de betalingen te bevestigen. Wanneer de betaling bevestigd is, kan de bestelling direct verwerkt worden omdat uitbetaling gegarandeerd is.

Overboeking

Een overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen. Via je eigen vertrouwde bankomgeving kan je een betaling aan Rubbella voldoen. Houd er echter rekening mee dat deze manier van betalen meer tijd in beslag neemt. Je bestelling wordt pas afgehandeld na ontvangst van betaling.

Contant

Wil je je product graag afhalen en contant betalen? Dat kan, neem contact op met Rubbella voor het maken van een afspraak, je kunt je betalingen contant bij ons voldoen, let op, wij hebben geen pinautomaat!!!

LATEX OUTFITS MET DE PERFECTE FIT