Algemene Voorwaarden

 1. Algemeen

De volgende algemene voorwaarden gelden voor alle bestellingen die door de klant (hierna aangeduid als “je”) worden geplaatst bij RUBBELLA, KvK.nr. 59547367, hierna aangeduid als “RUBBELLA”, “ons” of “wij”, via de RUBBELLA website, de mobiele website of een mobiel toestel, via de telefoon of lijfelijk bij rubbella (gezamenlijk aangeduid als Rubbella.nl”). Door gebruik te maken van rubbella.nl en/of door een bestelling te plaatsen, accepteer je dat je bent gebonden aan de onderstaande algemene voorwaarden (hierna aangeduid als de “Voorwaarden”). Zorg dat je de Voorwaarden hebt gelezen en begrepen voordat je je bestelling plaatst. Alleen personen van 18 jaar of ouder, die niet onder curatele staan, met een geldig woonadres, kunnen een bestelling plaatsen. Het feit dat producten of diensten op enig tijdstip op rubbella.nl worden aangeboden, biedt geen garantie dat deze producten of diensten te allen tijde verkrijgbaar zijn. We behouden ons het recht voor om producten op ieder willekeurig moment terug te trekken. We behouden ons het recht voor om deze Voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. De versie van de Voorwaarden die geldt voor jouw bestelling is de versie die te vinden is op rubbella.nl ten tijde van de plaatsing van je bestelling.

 

 1. Prijzen en leveringskosten

De prijzen die zijn vermeld op rubbella.nl zijn inclusief de wettelijke BTW, maar exclusief de verzendkosten. Als het BTW-­tarief dat geldt op de besteldatum wordt gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst, wordt deze wijziging doorberekend in de prijs van de artikelen zonder dat je hiervan nadere kennisgeving ontvangt. De verzendkosten zijn voor alle bestellingen nagenoeg hetzelfde, ongeacht de omvang en het gewicht van je bestelling. Besteed je een bedrag boven de €250,-­ neemt Rubbella de kosten van verzending in Nederland voor haar rekening. De kosten voor iedere verzendoptie worden duidelijk vermeld tijdens het bestelproces. Onze standaard verzendkosten bedragen € 7,25.  Als we je bestelling niet volledig kunnen leveren en de bestelling in meerdere verzendingen moeten leveren, worden er geen extra verzendkosten in rekening gebracht voor de na levering (dit geld alleen voor nederlandse zendingen).

 

 1. Bestelling/contractafsluiting

Je kunt bestellen via rubbella.nl, telefoon of persoonlijk bij Rubbella op locatie. Ga voor meer informatie naar onze contactpagina. Indien je je e-mailadres hebt geregistreerd, ontvang je na het plaatsen van een bestelling een bevestiging per e­mail. Als we je bestelling onverhoopt niet kunnen leveren, dan laten wij je dit zo snel mogelijk weten. Mocht de bestelling al zijn betaald, dan proberen we de betaling via de door jou gebruikte betaalmethode terug te storten. Indien de terugbetaling op een andere manier gedaan moet worden, zal rubbella contact met je opnemen om dit te regelen. Een bestelling dient minimaal €7,50 (na aftrek van kortingen) te bedragen. Betalingen onder de €7,50 worden niet teruggestort.

 

 1. Levering

RUBBELLA gaat uiterst zorgvuldig te werk bij de registratie en verwerking van bestellingen.

Er wordt altijd geleverd conform de door jou gekozen leveringswijze en op het opgegeven adres.

Je eerste bestelling wordt altijd bezorgd op dat adres. RUBBELLA streeft ernaar om bestellingen zo snel mogelijk en op volgorde van binnenkomst af te handelen. We streven ernaar om binnen 3 tot 5 werkdagen na bevestiging van een bestelling te leveren, tenzij anders overeengekomen. Hoewel we ernaar streven om binnen de gestelde termijn te leveren, kan vertraging ontstaan door onverwachte gebeurtenissen. Voordat je een bestelling plaatst, word je geïnformeerd over de verwachte levertermijn. Indien je je e­ mailadres hebt geregistreerd, ontvang je na het plaatsen van een bestelling een bevestiging per e­mail, met daarin de verwachte levertermijn. Als je bestelling niet op de geplande datum aankomt, neem dan contact op met RUBBELLA via +31(0)6 23666 580 of via e­mailadres info@rubbella.nl. Voor pakketten die na meerdere pogingen niet afgeleverd kunnen worden, of die niet worden opgehaald, behoud RUBBELLA zich het recht voor om €15,­-aan door ons gemaakte kosten in rekening te brengen.

 

 1. Herroepen van een bestelling

Een bestelling annuleren of retourneren is mogelijk onder de volgende voorwaarden: Vanaf de datum waarop je de bestelling hebt geplaatst uiterlijk 7 dagen na ontvangst van de bestelde artikelen (alleen na schriftelijke berichtgeving). Made to Measure (op maat gemaakte) of speciaal bestelde artikelen kunnen nimmer geannuleerd of geretourneerd worden. Ondergoed, slips en strings nemen wij vanuit hygiënisch oogpunt niet retour. Als je de gehele bestelling retourneert en hiervoor al hebt betaald, ontvang je het standaard bedrag exclusief de verzendkosten terug. N.B. Bij annulering of retournering dient men rekening te houden dat bedragen exclusief gemaakte transactiekosten t.b.v. PayPal of Creditcard worden gerestitueerd. Mocht je bepaalde artikelen willen behouden en slechts een deel van de bestelling willen annuleren, worden de verzendkosten voor het retourneren van de deel bestelling niet vergoed. Als je je bestelling wil annuleren of terug wil zenden, breng ons hiervan dan schriftelijk op de hoogte, ofwel per post, ofwel door een brief te sturen naar RUBBELLA, Ambachtstrjitte 1, 9269 PT FEANWALDEN, ofwel door een e¬mail te sturen naar info@rubbella.nl, echter altijd binnen de in deze paragraaf gestelde termijn. Niet schriftelijke berichtgeving wordt niet in behandeling genomen. Daarna heb je nog eens 7 dagen de tijd om de artikelen terug te sturen op de wijze zoals uiteengezet in paragraaf 6 (Retourzending). We zullen proberen om het geld zo snel mogelijk en op dezelfde wijze als waarop je hebt betaald terug te storten, uiterlijk 7 dagen na ontvangst van je annulering, op voorwaarde dat we de artikelen hebben ontvangen. In het geval van omruiling zijn nieuw te maken verzendkosten voor rekening koper.
Er kan een andere betaalwijze worden gebruikt voor de terugbetaling als dit je voorkeur heeft. Dit zal hoe dan ook geen extra kosten met zich meebrengen. Als een ontvangen artikel defect is, stel je RUBBELLA hiervan onmiddellijk op de hoogte en je stuurt het artikel terug zoals uiteengezet in paragraaf 6 (Retourzending). Alle producten die als defect worden aangemeld, worden door RUBBELLA volledig vergoed. De bepalingen in deze voorwaarden houden geen beperking in van eventuele wettelijke rechten.

 1. Retourzending

RUBBELLA garandeert vergoeding, of desgewenst vervanging, van teruggezonden artikelen op grond van paragraaf 5 (Herroepen van een bestelling), op voorwaarde dat alle artikelen worden teruggezonden in dezelfde staat als waarin zij verkeerden bij ontvangst. Dit houdt in dat de artikelen niet beschadigd, vuil, gewassen, gewijzigd of gedragen (anders dan het passen van het artikel) mogen zijn en dat etiketten of prijskaartjes niet zijn verwijderd. Er zijn een aantal artikelen waarbij wij je verzoeken deze uit hygiënische overwegingen niet te retourneren, ondergoed, slips, strings, handschoenen en sokken. Artikelen vanuit de SALE worden niet gecrediteerd, mocht je toch een SALE artikel willen retouren, ontvang je voor dit aankoop bedrag een tegoedbon. Wens je meer informatie over onze retourprocedure neem dan contact op met Rubbella. Je kunt het retour pakket afgeven bij RUBBELLA.nl in de shop (na afspraak) of terug sturen naar

RUBBELLA

Ambachtstrjitte 1

9269 PT FEANWALDEN

 

 1. Betaalwijzen

Je kunt je artikelen op meerdere hieronder aangegeven wijzen betalen.

IDEAL

iDEAL werkt direct samen met tien grote banken in Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Nadat je iDEAL hebt gekozen als betaalwijze wordt de eigen bank geselecteerd. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten.

 

Overboeking

Een overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen. Via de eigen vertrouwde bankomgeving kan je een betaling aan Rubbella voldoen.

 

Credit Card

Creditcard is vrijwel de bekendste methode voor het doen van betalingen met wereldwijde dekking. Doordat we onder andere de bekende merken Mastercard en Visa ondersteunen, zorgt dit direct voor vertrouwen.

 

Mister Cash

Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on­ als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Mister Cash zijn gegarandeerd en lijken daarmee sterk op iDEAL in Nederland. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Mister Cash verreweg de populairste manier van betalen in België.

 

PayPal

In enkele klikken kunt je betalingen doen via een bankoverschrijving, creditcard of het PayPal saldo. Het enige wat je nodig hebt om bij Rubbella te kunnen betalen, is een e-mailadres. De personen waar je geld naar overmaakt krijgen jouw bank­ of creditcardgegevens niet te zien. En omdat jouw gegevens veilig zijn opgeslagen, hoeft je deze ook nergens­ online of openbaar­ in te voeren.

 

Sofort

Wanneer je als klant kiest om via SOFORT Banking te betalen, wordt je doorverwezen naar de online bankomgeving van SOFORT Banking. Hier kies je het land van herkomst en je bank. Je logt in met je gegevens die je ook gebruikt voor je eigen online bankomgeving en je krijgt een overzicht van je rekening te zien. Daarna kies je vanuit welke rekening je de betaling wilt voldoen. Wanneer de betaling is bevestigd, wordt je teruggestuurd naar de website. Rubbella ontvangt direct terugkoppeling over de status van de betaling.

 

Belfius

Bij een betaling via de Belfius Pay Button kan je de betaling voldoen via internetbankieren of de smartphone app. Bij betaling via de app wordt een QR-code gescand, waarmee de betaalgegevens direct ingevuld worden en de transactie alleen nog maar verstuurd hoeft te worden. Via Belfius Direct Net gebruik je een kaartlezer om de betalingen te bevestigen. Wanneer de betaling bevestigd is, kan de bestelling direct verwerkt worden omdat betaling gegarandeerd is.

 

Apple Pay

Apple Pay is de eigen betaalmethode van Apple, beschikbaar in meer dan 35 landen voor alle Apple-gebruikers. Het maakt gebruik van de Wallet-app, waarin de gebruiker zijn betaalkaarten plaatst. De daadwerkelijke betaalmethode hangt dus af van de kaarten die in de Wallet geplaatst zijn. Op dit moment worden alleen creditcards ondersteund. De Wallet kent alle details en voorkeuren van de verschillende kaarten. De betaling wordt voltooid met een scan van de vingerafdruk of gezicht.

 

Contant

Wil je je product graag afhalen en contant betalen? Dat kan, neem contact op met Rubbella voor het maken van een afspraak, je kunt je betalingen contant bij ons voldoen, let op, wij hebben geen pinautomaat!!!

 

 1. Onze aansprakelijkheid

Deze Voorwaarden vormen geen beperking of uitsluiting van de aansprakelijkheid van RUBBELLA als het gaat om zaken die wij op grond van de wet onze aansprakelijkheid niet kunnen beperken of uitsluiten. Bij schending van deze Voorwaarden zijn we uitsluitend aansprakelijk voor verliezen die redelijkerwijs te voorzien zijn als gevolg van een dergelijke schending. RUBBELLA is niet verantwoordelijk voor indirecte verliezen die een bijkomend effect zijn van het oorspronkelijke verlies of de oorspronkelijke schade, zoals verlies van winst of het verlies van kansen, of het niet leveren van goederen of het niet voldoen aan enige andere verplichting op grond van deze Voorwaarden, indien een dergelijk verzuim het gevolg is van gebeurtenissen die buiten onze controle liggen, inclusief, doch niet beperkt tot, brand, overstroming, storm, opstand, politieke onrust, oorlog, atoom ongelukken en terroristische activiteiten. Onze totale aansprakelijkheid jegens jou voor verliezen of schade die zijn ontstaan op grond van deze Overeenkomst is beperkt tot het totale bedrag van jouw bestelling.

 

 1. Kleuren

We doen alles wat redelijkerwijs mogelijk is om de eigenschappen van onze producten, waaronder de samenstelling en de kleuren, zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. De kleur die je ziet is afhankelijk van je computersysteem, en we kunnen niet garanderen dat jouw computer deze kleuren op de juiste wijze weergeeft.

 

 1. Garantie

Als de door jou gekochte goederen gebreken vertonen, zal RUBBELLA de wettelijke garantievoorschriften volledig naleven. Als je een klacht hebt naar aanleiding van overduidelijke materiaal of fabricagefouten wat betreft door ons geleverde goederen, waaronder transportschade, kun je ons hiervan op de hoogte brengen door de goederen na overleg terug te sturen.

 

 1. Overdracht

RUBBELLA behoudt zich het recht voor om eventuele vorderingen tot betaling (inclusief eventuele betalingstermijnen) in verband met de levering van goederen over te dragen aan of onder te brengen bij een derde.

 

 1. Scheidbaarheid

Als enig onderdeel van deze Voorwaarden ongeldig of nietig wordt verklaard door een rechtbank of wetgever, blijven de overige Voorwaarden van kracht.

 

 1. Eigendomsrechten

Alle intellectuele eigendomsrechten, zoals handelsmerk en auteursrecht op RUBBELLA.NL berusten bij RUBBELLA. Ieder gebruik van RUBBELLA.NL of de inhoud daarvan, inclusief het geheel of gedeeltelijk kopiëren of opslaan van dergelijke inhoud anders dan voor uw eigen, persoonlijke en niet­ commerciële gebruik is verboden zonder voorafgaande schriftelijk toestemming van RUBBELLA.

 

 1. Bedrijfsinformatie

Wendy Postma h.o.d.n. RUBBELLA

Gevestigd: Ambachtstrjitte 1,

9269 PT Feanwalden.

Kamer van Koophandelnummer: 59547367

BTW­nr.: NL001394402B24

Contactgegevens: Wendy Postma

E­mail: info@rubbella.nl

Telefoon: +31(0)6 23 666 580

LATEX OUTFITS MET DE PERFECTE FIT